Quiz 2012

overzicht
helpers quiz
helpers garcons


Racing Denk organiseert derde Silvaticaquiz – 9 november 2012

Racing Denk, de quizploeg met naam en faam uit Bilzen, organiseerde in het voorjaar van 2012 een quiz ten voordele van “Kom op tegen kanker”. Silvatica zou dit jaar even moeten passen.

Midden 2012 deed Aart Engelen – zoon van Lea Maurissen en quizkapitein van Racing Denk – het voorstel om alsnog in het najaar de 3de Silvaticaquiz te organiseren. Het inhoudelijke van de organisatie lag in handen van Racing Denk, het logistieke bij Silvatica. En niet te vergeten, de opbrengst kwam ook ten goede van Silvatica. Bedankt Racing Denk.

St-Amandus in Kleine-Spouwen was op 9 november 2012 the place to be. De zaal is beter uitgerust dan om het even welke zaal in Bilzen-centrum. Wat was het een plezier om er voor de logistieke ondersteuning te zorgen.

Vanuit Silvatica hadden we gezorgd voor 14 helpers, Racing Denk was er met 8 personen. Er kwamen 36 ploegen opdagen. Ook enkele nieuwe ploegen die voor de eerste keer meededen aan een quiz.

Geïnspireerd door de VRT-reeks “Quiz me quick”?

Heel wat kinderen van leden van Silvatica tekenden ook present, zij vinden quizzen leuk en zitten blijkbaar ook in de leeftijdscategorie van de meeste quizers, zo tussen de 35 en 45.

Aart en zijn vrienden hadden weer hun best gedaan, het was als vanouds “Aart”-smoeilijk. Maar de quizploegen waren dan ook van zeer hoog niveau. Het is ongelofelijk hoe groot de algemene kennis is bij al die vrouwen en mannen.

En we hadden een winnaar. “Noojt Kontent” haalde het voor “Pelter Skelter” en “San Pitar”.

winnaar

Naast enkele geldprijzen had Racing Denk nog een leuke prijzentafel samengesteld. Prijzen waren er voor de top 10 en de plaatsen 15, 20, 25, 30 en 35.

Het was een leuke quiz. Zelfs de ploegen met weinig of geen ervaring gaven te kennen dat ze zich goed geamuseerd hadden. Ook de helpers van Silvatica vonden het erg plezierig en ontspannend.

Wij danken van harte Lea, Nelly, Alda, Marina, Dymph, Francine, Agnes, Romain, Albert, Lambert, Arnold, Jacques, Maurits, Gerard, Aart en zijn vrienden van Racing Denk voor de hulp.

Silvatica is klaar om in 2013 de 4de Silvaticaquiz te helpen organiseren.

Maar zonder de kennis, steun en hulp van Racing Denk lukt ons dit nooit.

10/11/2012

© Gemengd Koor Silvatica - BILZEN   - 2023